TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Astuu voimaan: 01/19/2021
Päivitetty viimeksi: 01/19/2021

1. YLEISTÄ

Rekisterinpitäjänä meillä on uhkapelisäännöksien alaisena velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta voimme antaa heidän osallistua peleihin ja tarjota heille tukipalveluja. Tietosuojakäytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja kuinka käytämme niitä.

 

Verkkosivuston www.duxcasino.com (”kasino”, ”verkkosivusto”, ”yritys”, ”me”, ”meidän”, ”meitä”) omistaa ja sitä operoi N1 Interactive Ltd, Maltan lakien mukaan rekisteröity yritys, jonka rekisterinumero on C 81457 ja rekisteröity osoite 206, Wisely House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tähän tietosuojakäytäntöön tai tietojesi suojaamiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen dpo@n1interactive.com

Rekisteröimällä pelaajatilin verkkosivustolle vahvistat hyväksyväsi tämän tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilötietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaathan, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja yrityksen välille. Saatamme ajoittain muokata tätä käytäntöä. Ilmoitamme tällaisista muutoksista parhaamme mukaan, mutta suosittelemme, että tarkastat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti. Verkkosivuston ja/tai sen palveluiden jatkuva käyttösi tarkoittaa, että hyväksyt tietosuojakäytännön.

2. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilötiedot, joita saatamme pyytää käytettäväksi ja käsiteltäväksi, sisältävät näihin rajoittumatta:

  • Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi tilin rekisteröintisivun lomakkeita, sekä kaikki muut tiedot, jotka lähetät verkkosivuston kautta tai sähköpostitse (esim. etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);
  • Kanssamme käyty viestintä verkkosivustolla, sähköpostitse, chatin kautta tai muulla tavoin;
  • Koko pelaajatilin tapahtumahistoria, tehtiinpä tämä verkkosivuston/-sivustojen tai muun viestintätavan kautta;
  • Verkkosivuston käyttäjätunnukset ja niiden tiedot, kuten liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selaimen/laitteen tiedot, weblogit, toimintalokit ja muut järjestelmäämme tallennetut liikennetiedot;
  • Asiakirjat ja tositteet, jotka kohtuudella pyydämme tilisi vahvistamiseksi voidaksemme käsitellä talletukset ja nostot ja suorittaaksemme petostarkastuksia (itsenäisesti tai sovellettavan lain määräämänä). Tällaisia tositteita voivat olla palkkakuitit, tiliotteet jne.
  • Kyselyihin osallistumiset tai muut asiakasarvioinnit, joita saatamme teettää aika ajoin.

3. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja tarjotaksemme palveluitamme. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  • Panostesi ja tapahtumiesi käsittelyyn. Tämä sisältää luottokorttisi ja verkkomaksujärjestelmien käyttösi;
  • Tarjotaksemme peli- ja muita tukipalveluita, joiden takia käytät verkkosivustoamme;
  • Tarjotaksemme asiakaspalvelua, kuten auttaaksemme tilisi määrittämisessä ja hallinnoinnissa;
  • Tunnistaaksemme ja suorittaaksemme tarvittavat todennustarkastukset;
  • Tarjotaksemme rekisteröityneille pelaajille tietoa kampanjatarjouksistamme, tai tarjotaksemme kampanjatietoa valituilta yrityskumppaneiltamme, tytäryhtiöiltä ja affiliaateilta (vain jos pelaajat ovat antaneet suostumuksensa tällaisen markkinointimateriaalin vastaanottamiseen);
  • Noudattaaksemme laillisia vastuitamme, kuten rahanpesulakia ja terrorismin rahoittamisen vastaista lakia;
  • Valvoaksemme ja tutkiaksemme tapahtumia petosten, sääntörikkomusten, rahanpesun ja muiden laittomien tai epäsäännöllisten pelitapahtumien ehkäisemiseksi;;
  • Analysoidaksemme asiakastrendejä markkinatutkimusten kautta (osallistuminen vapaaehtoisiin kyselyihin, joista voi kieltäytyä);
  • Suorittaaksemme koottujen tietojen tutkimus- ja tilastoanalyysejä..

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole kieltäytynyt kampanjamateriaaleista, saatamme käyttää henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää koskien tuotteitamme, palveluitamme ja kampanjoitamme. Tämä voi sisältää tietoja liikekumppaneidemme, kuten kasinopelien tarjoajia, tuotteita ja palveluita koskevia tietoja.

Jos haluat lopettaa tällaisten markkinointi- ja mainosmateriaalien vastaanottamisen, voit kieltäytyä niistä pelaajatilisi asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen support@duxcasino.com.

Huomaathan myös, että hyväksymällä kilpailupalkinnon tai -voiton, suostut siihen, että nimeäsi ja/tai käyttäjänimeäsi voidaan käyttää mainonta- ja kampanjatarkoituksiin ilman lisäpalkkiota, paitsi jos tämä on lain mukaan kiellettyä.

5. HENKILÖTIETOJEN HANKKIMINEN

Emme kerää henkilötietojasi ilman, että tiedät siitä. Saatamme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, kun olet antanut tällaisia tietoja käyttämällä palveluitamme ja oltuasi vuorovaikutuksessa kanssamme.

Saatamme myös lain perusteella saada tiettyjä henkilötietoja verkkomyyjiltä ja -palveluntarjoajilta, kuten petostentorjuntayhtiöiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden ostaa kolmansien osapuolten tarjoajien palveluita tarjotaksemme teknistä tukea, käsitelläksemme verkkotapahtumasi ja hankkiaksemme pelisisältöä.

Ymmärräthän, että saatamme päästä käsiksi tietoihin, joita annat tällaisille myyjille, palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen verkkokauppapalveluille. Voit olla varma siitä, että käytämme ja suojaamme näin saamiamme henkilötietoja tämän käytännön mukaisesti. Antamiasi tietoja paljastetaan yrityksen ulkopuolisille kolmansille osapuolille vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja suoritamme tarvittavat vaiheet varmistaaksemme sen, että sopimuksemme kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa suojaa aina henkilötietojasi.

6. TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Saatamme välittää meille antamiasi tietoja muille yhtiöille konsernimme sisällä ja liikekumppaneillemme. Näihin yrityksiin lukeutuvat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki näiden yritysten tytäryhtiöt, sekä muut yritykset, joiden kanssa käymme kauppaa ja olemme solmineet tarvittavia sopimuksia. Tietojesi käsittelyä saattaa suorittaa yritys tai muu konsernimme yhtiö, joka saattaa käyttää kolmatta osapuolta tällaisten tietojenkäsittelytarpeiden suorittamiseen.

Yrityksen työntekijät, tarkemmin tietosuojavastaava, rahanpesuvastaava, maksu- ja petosanalyytikot, asiakaspalveluagentit, asiakassuhdetiimin jäsenet, VIP-pelaajavastaavat sekä muut valitut työntekijät, pääsevät myös käsiksi henkilötietoihisi, jos niitä tarvitaan työn tekemiseen tai tukipalveluiden tarjoamiseksi sinulle.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilötietoihin tai jotka liittyvät niiden käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen, jonka mukaan he kunnioittavat pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavan uhkapeli-, tietoturva- ja tietosuojalakien mukaisesti.

Jotta voimme tarjota tehokasta palvelua, me ja/tai palveluntarjoajamme saatamme joutua siirtämään henkilötietosi yhdestä maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppajärjestön (EFTA) alueella ja myös joillekin rekisterinpitäjille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Täten selaamalla verkkosivustoa ja olemalla yhteydessä meihin sähköisesti tiedostat ja hyväksyt meidän (tai toimittajiemme ja alihankkijoidemme) tietojesi käsittelyyn näissä maissa. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että tietojasi ja dataasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Saatamme paljastaa henkilötietojasi, jos laki, säännökset tai muut oikeudelliset haasteet tai määräykset vaativat sitä. Saatamme myös paljastaa henkilötietojasi säänteleville elimille tai viranomaisille, jos uskomme sen olevan pakollista suojataksemme yrityksen, sen asiakkaiden tai jonkun kolmannen osapuolen oikeudellisia etuja.

Henkilötietoja paljastetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  • Kun laki määrää meidän tekevän niin
  • Jos verkkosivuston on jaettava tietoja maksunkäsittelijöiden kanssa helpottaakseen maksutapahtumia heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. (Useimmat pankkikorttitapahtumat käsittelee Trustly,jonka tietosuojakäytäntö pätee näihin tapahtumiin. Myös Bambora tai Paysafe saattaa käsitellä maksuja);
  • Noudattaaksemme oikeudellisia ja lainsäädännöllisiä vastuitamme ja velvollisuuksiamme oleellisille lisensointi- ja sääntelyelimille sekä vastuitamme ja velvollisuuksiamme muiden sovellettavien lakien mukaisesti ja muille sovellettaville sääntelyelimille ja lainkäyttöalueille;
  • Kun yritys uskoo, että tietojen paljastaminen on pakollista yrityksen tai pelaajan turvallisuuden tai muiden turvallisuuden takaamiseksi, tutkiakseen petoksia tai vastatakseen hallitusten pyyntöihin;
  • Jos markkinointipalveluntarjoajamme tarvitsevat tietoja tehdäkseen työnsä;;
  • Muille kolmansille osapuolille, jos pelaaja on antanut siihen suostumuksensa.
  • </ul>

    Käytämme kolmannen osapuolen rekisterinpitäjiä rajoitettujen henkilötietojen käsittelemiseen puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat verkkosivustoa erityisesti liittyen verkkosivustojen isännöintiin ja operointiin, markkinointiin, analytiikkaan, verkkosivustojen parantamiseen ja sähköpostiuutiskirjeiden lähettämiseen. Varmistamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle noudattaa sovellettavaa tietosuojalakia ja että käsittelijällä on myös samat velvollisuudet kuin mitä meillä on vastaavan palvelusopimuksen mukaan.

    Verkkosivustoillamme voi myös olla sosiaalisen median toimintoja (esim. ”jaa”- ja ”tykkää”-painikkeet). Tällaiset toiminnot tarjoaa kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Kun tietoja kerätään näin, niiden käsittelyä valvoo vastaavan sosiaalisen median alustan tietosuojakäytäntö.

    Edellä mainitun lisäksi saatamme myös julkaista henkilötietoja, jos ostamme uusia yrityksiä. Jos yrityksen rakenteeseen tulee muutoksia yritysfuusion kautta, kun yrityksen ostaa toinen yritys tai osayrityskaupan kautta, asiakkaidemme henkilötiedot sisältyvät mitä todennäköisimmin kauppaan tai siirtoon. Osana käytäntöämme ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen tällaista henkilötietojen siirtoa.

    Huomaathan, että sisältömme saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille oleellisten referenssien tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa tällaisesta ulkoisesta sisällöstä, joka saattaa sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojenkäsittelyn ehtoja.

    8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

    Kuten käyttöehdoissamme ilmoitetaan, sinä ja kasino voitte päättää pelaajatilisi sulkemisesta koska tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi lain vaatiman ajan. Näitä tietoja käytetään vain, jos oikeuskelpoiset viranomaiset pyytävät niitä talous- ja verotustietojen, petosten, rahanpesun tai muiden laittomien toimien tutkimiseen.

    Saatamme myös säilyttää anonymisoituja johdannaisia tiedoistasi parantaaksemme sisältöämme ja markkinointiviestintää, kun niihin ei liity automaattista päätöstentekoa.

    Huomaathan, että Euroopan unionissa lisensoitujen uhkapelaamisen lainkäyttöalueiden rahanpesusäännösten mukaisesti olemme velvollisia säilyttämään pelaajien henkilötietoja, jotka he ovat antaneet rekisteröitymisen yhteydessä, ja tietoja, jotka välitettiin meille pelaajatilin ollessa käytössä, vähintään viisi vuotta pelaajan viimeisimmästä tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Täten tietojenpoistopyyntöjä ennen tämän ajan kulumista ei voida toteuttaa.

    9. TIETOJESI SUOJAAMINEN

    Täten tiedostamme, että keräämällä ja käsittelemällä henkilötietojasi pelaajatilisi hallinnoimiseksi meitä koskee tiukat henkilötietojen suojaamista koskevat lakipykälät.

    Lisäksi pyrimme suojaamaan henkilötietojasi ja noudattamaan tietosuojaasi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen ja sovellettavien säännösten mukaisesti. Olemme sitoutuneita tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita, ja suoritamme kaikki kohtuulliset varotoimet varmistaaksemme, että kaikki lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

    Oikeus peruuttaa suostumus. Tapauksissa, joissa tukeudumme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.

    Pelaajatilejä voi käyttää vain pelaajan uniikilla tunnuksella ja salasanalla. Voit myös määrittää kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojana tilin luvattoman käytön estämiseksi. Olet itse vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä luottamuksellisena ja sen varmistamisesta, ettei niitä käytä toinen henkilö.

    10. YHTEYDENOTTO

    Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä tähän käytäntöön liittyen, jos haluat:

    • Vahvistaa sinusta keräämiemme henkilötietojen tarkkuuden;
    • Lisätietoa henkilötietojesi käytöstämme;
    • Estää tietojesi käytön tulevaisuudessa suoramarkkinointitarkoituksiin;
    • Päivittää tai korjata meille antamiasi tietoja (tällaisissa tilanteissa sinun on annettava meille pyytämämme todisteet tällaisien muutosten todenperäisyydestä). Huomaathan, että on laitonta antaa meille virheellisiä henkilötietoja, ja on sinun vastuullasi varmistaa, että meillä on aina ajantasaiset ja oikeat tietosi.
    • Olemme nimenneet tietosuojavastaavan (”tietosuojavastaava”), joka on vastuussa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymyksien valvomisesta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteeseen dpo@n1interactive.com

      Lisäksi, GDPR:n artiklan 77 mukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietojesi käsittelystä valvovalle viranomaiselle, tarkemmin asuinmaasi, työpaikkasi tai sen maan, jossa rikkomus on tapahtunut, viranomaiselle.

      11. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

      Kun vierailet verkkosivustollamme, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoa vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja viittaavan verkkosivuston. Tämä kerääminen voidaan tehdä yhdessä alustamme tarjoajien ja kumppaneiden kanssa. Saatamme saada heiltä yleisiä verkkosivustomme vierailijoiden väestötieteellisiä tai käyttötietoja. Emme automaattisesti kerää tietoja, joista sinut voi tunnistaa, saamatta tähän suostumustasi.

      Tällaisten tietojen keräämiseen käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, jolla vierailet verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat pakollisia verkkosivuston toiminnan kannalta; muut parantavat verkkosivuston käyttökokemusta ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Jäljempänä on lueteltu käyttämämme evästeet ja niiden tarkoitus.

      Pakolliset evästeet: sallii verkkosivustojen navigoinnin ja perustoiminnot, esim. pääsyn verkkosivuston jäsenalueille.

      Toiminnalliset evästeet: sallii meidän analysoida verkkosivuston käyttöäsi ja valintojasi verkkosivustolla (esim. istuntoavaimesi, kielesi ja alueesi), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle personoidumman käyttökokemuksen.

      Mainontaevästeet: sallii meidän mitata, miten tehokasta sisältömarkkinointimme on. Kumppanimme tarjoaa nämä evästeet, joiden avulla pystymme seuraamaan verkkosivuston vierailuja ja mainonnan kautta tulevia uusien pelaajien rekisteröitymisiä. Emme jaa henkilötietojasi (kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi) liikekumppaneillemme, paitsi suoraan tällaisten mainontaevästeiden keräämät sivuston vierailutiedot. Sivuston vierailutietosi saatetaan kuitenkin liittää muihin henkilötietoihin, jotka tarjoajat ovat keränneet muista lähteistä. Jälkimmäistä ulkoista tietojenkäsittelyä valvoo näiden kolmannen osapuolen tarjoajien tietosuojailmoitukset ja -käytännöt.

      Edellä mainitun lisäksi käytämme eri kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeitä tällä verkkosivustolla, tarjotaksemme heidän tarjoamiaan palveluita. Tällaisia palveluita ovat näihin rajoittumatta: käyttökokemuksesi parantaminen seuraamalla toimintaasi verkkosivustolla, verkkosivuston tehokkuuden mittaaminen ja markkinointikampanjoidemme tehokkuuden mittaaminen.

      Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi voit estää joitain tai kaikki evästeet tai poistaa jo asetettuja evästeitä muuttamalla selainasetuksia. Suosittelemme kuitenkin, ettet estä tai poista evästeitäsi, sillä tämä saattaa rajoittaa verkkosivustomme käyttöäsi.

      12. NETENT-PELIT

       

      Pelatessasi NetEntin kehittämiä kasinopelejä myös NetEntin tietosuojakäytäntöä sovelletaan. Tämä käytäntö löytyytäältä.


Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön